متصل است او، معتدل است او، شمع دل است او، پیش کشیدش

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

سفر بخیر آقای ریس جمهور

چند روز بود که می‌خواستم یک کتاب در وبلاگم معرفی کنم. مردد بودن چه کتابی را برای اولین بار به شما پیشنهاد کنم که چشمم به کتاب «سفر به خیر آقای رئیس جمهور» افتاد. مجموعه ۱۱ داستان کوتاه از نویسنده سرشناس کلمبیایی، گابریل گارسیا مارکز، که بیشتر او را با دو اثر «صد سال تنهایی» و «عشق سال‌های وبا» می‌شناسیم.

در بین ۱۱ داستانی که در این کتاب آمده است، «فقط آمدم که تلفن کنم» ذهن من را بیشتر درگیر کرده است. این داستان راجع به زنی است که در راه برگشت به خانه اتوموبیل‌اش خراب می‌شود و زیر باران می‌ماند. زن تصمیم می‌گیرد خودش را به یک تلفن برساند و از آنجا به همسرش اطلاع بدهد. بخاطر همین از همه جا بی‌خبر سوار اتوبوسی می‌شود که تعدادی زن را به دیوانه‌خانه می‌برد. زن ناخواسته‌وارد دیوانه‌خانه می‌شود و دیگر نمی‌تواند از آنجا خارج شود.

به نظر می‌رسد گیر افتادن در دیوانه‌خانه سوژه هیجان‌انگیزی برای نویسندگان است. دو تن از نویسندگان وطنی، صادق هدایت و محمدعلی جمالزاده هم در «سه قطره خون» و «دارالمجانین» به این موضوع پرداخته‌اند.مجموعه «سفر به خیر آقای رئیس جمهور» به ترجمه فرزام حبیبی توسط انتشارات چلچله منتشر شده است. همچنین می‌توانید از طریق اپلیکیشن طاقچه هم این کتاب را تهیه کنید.

دریافت کتاب از طاقچه

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

پانزدهمین دوره جایزه ادبی صادق هدایت

آهوی تنها

برای شرکت در پانزدهمین دوره جشنواره داستان صادق هدایت فقط تا ۳۰ام مهرماه فرصت دارید که داستان‌های کوتاهتان را بفرستید. برای ارسال داستان می‌توانید از طریق ایمیل یا صندوق پستی دفتر هدایت اقدام کنید. برای ارسال از طریق ایمیل باید داستان را در قالب Pdf یا Word با قلم‌های متداول (مانند B Naznin با اندازه ۱۲ یا ۱۴) به نشانی jahangirhedayat@gmail.com ارسال کنید یا اینکه داستانتان را به صندوق پستی ۳۶۵-۱۹۵۸۵ بفرستید. داستان‌هایی که به طریق پستی ارسال می‌شوند لازم است بر یک روی صفحه به صورت تایپ شده در ۴ نسخه فرستاده شوند. قبل از ارسال داستان به موارد زیر هم توجه کنید.

  • هر نویسنده می‌تواند یک داستان کوتاه و بکر خود را ارسال کند.
  • داستان ارسالی نباید از هزار کلمه کمتر و از چهارهزار کلمه بیشتر باشد.
  • شرکت کنندگان باید توجه داشته باشند تا تعیین برندگان و انتخاب داستان‌ها برای چاپ در مجموعه آثار برگزیده از درج داستان ارسالی خود در کتاب‌ها، نشریات، سایت‌های اینترنتی و یا ارسال برای مسابقه داستان‌نویسی دیگر خوداری کنند.
  • نویسندگان داستان‌ها لازم است شماره تلفن، آدرس کامل پستی، شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل خود را همراه با داستان ارسال کنند.
  • ارسال داستان برای این مسابقه به این معنا است که نویسنده در صورت انتخاب، رضایت خود را برای چاپ داستان ارسالی در مجموعه داستان‌های برگزیده اعلام داشته است.
  • دفتر هدایت مجاز به ویرایش داستان‌ها است و داستان‌های ارسالی مستردد نخواهد شد.
  • داستانک، داستان‌ بدون عنوان یا با نام مستعار نویسنده مطلقا پذیرفته نمی‌شود.
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

ایرادات امنیتی جدید و امنیت اندروید

سیستم عامل اندروید

دیروز خبری منتشر شد که ایرادات امنیتی جدید، ۹۰۰ میلیون دستگاه اندرویدی را آلوده می‌کند. اما متن خبر چه بود؟

چهار ایراد امنیتی جدید در سیستم‌عامل اندروید کشف شده است. این ایرادات در دستگاه‌هایی که مجهز به پردازنده‌های شرکت کوالکام هستند رویت شده‌اند و نام Quadrooter برای آنها انتخاب شده است. طبق گزارش یکی از محققان موسسه‌ی Check Point که این ایرادات را کشف کرده، حدود ۹۰۰ میلیون دستگاه اندرویدی در معرض خطر هستند.

در ادامه خبر آمده است:

مجرم سایبری برای حمله از طریق این ایرادات امنیتی، باید کاربر را تشویق به نصب یک بدافزار کند. این بدافزار برای نصب شدن نیاز به مجوز خاصی نخواهد داشت. پس از آن، او می‌تواند به دستگاه قربانی دسترسی روت پیدا کند و به طبع آن، به تمامی اطلاعات، سخت‌افزار و دوربین و میکروفون دستگاه نیز دسترسی داشته باشد.

معمولا با انتشار این اخبار یک عده که مخالف اندروید هستند می‌گویند امنیت در اندروید خیلی پایین است و اصلا نمی‌شود به این سیستم عامل اطمینان کرد. بعضی هم که کلا با مفهوم نرم‌افزار آزاد مشکل دارند می‌گویند چون اندروید آزاد و متن‌باز است این اتفاقات می‌افتد. اما واقعا اندروید ناامن است؟

اول در متن خبر به وضوح اشاره شده است که این ایرادات در گوشی‌هایی که مجهز به پردازنده کوالکام هستند دیده شده است. پس احتمال زیاد مشکل سخت‌افزاری است و ربطی به اندروید ندارد. در ادامه خبر اینطور آماده است که مجرم سایبری برای حمله از طریق این ایرادات امنیتی، باید کاربر را تشویق به نصب یک بدافزار کند. یعنی این ایراد به خودی خود مشکلی ایجاد نمی‌کند مگر اینکه خودتان با نصب بدافزار برای هکر فرش قرمز پهن کنید.

این اصل طلایی را همیشه به خاطر داشته باشید، تا زمانی که برنامه‌ها را از منابع مطمئن مثل گوگل پلی دانلود کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.

منبع خبر: زومیت

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

چالش بلاک کردن

چالش بلاک کردن

چند روزی است چالشی به نام بلاک کردن در دنیای مجازی راه افتاده است که اکثر هنرمندان هم از آن حمایت کرده‌اند. چالش به این شکل است که در هرجایی، زیر هر صفحه و پیجی اگر دیدیم کسی فحاشی کرده او را بلاک می‌کنیم.

بیاید با پیوستن به این چالش دنیای مجازی‌مان را کمی پاکیزه کنیم.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰